Dankzij deze restaurantactie maak je er een geslaagd horecajaar van

Ondanks het speciale horecajaar dat we achter de rug hebben - en momenteel beleven-, blijven we positief. We kijken nog steeds hoopvol uit naar een heropening van onze favoriete restaurants, cafés en hotels. Via takeaway en home delivery steunen we de horeca vandaag zo goed als mogelijk. Daarnaast zien andere initiatieven zoals specifieke restaurantacties het levenslicht om in 2021 de omzet te boosten en nieuwe gasten in het restaurant te krijgen. 

We missen het om uit eten te gaan en de horecaondernemers missen ons. Na een lange, verplichte sluiting verlangen we er allemaal naar om opnieuw afleiding te vinden in het meeslepende decor van ons lievelingsrestaurant. Restaurants met net genoeg rumoer op de achtergrond, en extra porties gezelligheid en lekker eten op de voorgrond. De chef-koks en maîtres missen het op hun beurt dan weer om een glimp op te pikken van een goedkeurende blik na een smakelijke hap. Het liefst gevolgd door een glimlach en misschien zelfs een compliment of twee.

Speciale restaurantactie

Om ervoor te zorgen dat we nog extra lang van al die lievelingsrestaurants kunnen genieten, tot ver na de heropeningsdatum van de horeca, lanceert Sligro-ISPC, de one-stop-shop voor de Belgische foodprofessional, een speciale restaurantactie. Het hoofddoel van deze actie? Ondersteuning bieden aan restauranthouders om er een succesvol en hopelijk winstgevend jaar van te maken.

 

"Alle Sligro-ISPC klanten kunnen vanaf 16 september tot en met 25 oktober 2021 sparen voor restaurantzegels."

 

De restaurantactie is een spaaractie waarbij de klanten van Sligro-ISPC kunnen sparen voor een korting op een restaurantbezoek bij één van de deelnemende restaurants. Die deelnemende restaurants genieten van een korting op aankopen voor de zaak en krijgen nieuwe gasten over de vloer. Een smakelijke win-win voor alle partijen.

Geen commissie, wel opbrengst

Elk restaurant kan zich volledig gratis aanmelden bij Sligro-ISPC om deel te nemen. Hiervoor moeten restauranthouders geen enkele commissie betalen en geen speciale menu’s bedenken. Als restaurant moet je enkel je kwaliteitsvolle zelf blijven en je topgerechten op tafel toveren. Voor zowel de trouwe gasten, als voor de nieuwe aanschuivers die de keuken komen verkennen.

Wie zich inschrijft, is meteen terug te vinden op een professionale webpagina waarop gasten een plaatsje kunnen reserveren. Elk deelnemend restaurant krijgt een restaurantprofiel met informatie over het restaurant en enkele afbeeldingen. Ook zijn er (digitale) promotiematerialen beschikbaar waarmee de deelname aan de actie onder aandacht gebracht kan worden.

Van spaarkaart tot dinercheque

Alle Sligro-ISPC klanten kunnen vanaf 16 september tot en met 25 oktober 2021 sparen voor restaurantzegels. In die periode kunnen ze een volle spaarkaart van 6 zegels sparen. Bij elke € 50 die ze besteden of bij aankoop van spaarartikelen verdienen de klanten een zegel. Vervolgens kan die volle spaarkaart ingeruild worden voor een dinercheque van € 15. Die is daarna te spenderen in een van de deelnemende restaurants tot en met 28 februari 2022. De restauranthouders kunnen de cheque die hun gasten bij hen inwisselen daarna innen in de vorm van een kortingsbon voor aankopen bij Sligro-ISPC.

Meer culinair plezier

Via deze restaurantactie hoopt Sligro-ISPC mee te bouwen aan een warm en rijk horecajaar vol ervaringen, winst en vooral culinair plezier voor zowel klant als chef-kok. Tot 30 juni 2021 kunnen restaurants zich aanmelden om deel te nemen via deze website. De kortingsbonnen voor de restauranthouders blijven geldig tot 31 maart 2022.

SCHRIJF JE IN: Ontdek alles over de restaurantactie op www.sligro-ispc.be/nl/deelname-restaurantactie

Horeca Restaurants Heropening horeca Coronacrisis Omzet Sluiting horeca Restaurantactie Sligro-ispc Boost Motivatie Nieuwe klanten

Wil je regelmatig culinaire inspiratie en exclusieve recepten ontvangen via email?
Schrijf je nu in.

Reacties