Dit zijn de grote winnaars van de VENUEZ hospitality awards

Op maandag 2 december kwamen voor de zevende jaar op een rij een tal van hospitality ondernemers naar de Grand Casino in Knokke in hoop voor goud. Het werd een ware nek-aan-nek race, maar de jury hakte de knoop door. De nadruk lag dit jaar vooral op ondernemerschap, groeipotentieel, prijs-kwaliteit en vooral: schitterende service. Dit waren de grote winnaars. 

Best Bar/Cocktailbar
CAFÉ FLORA - Brussel

Volgens de jury de meest innovatieve bar. Alle dranken zijn tot in de puntjes afgewerkt en de keuken is vernieuwend. Volgens VENUEZ een hedendaagse interpretatie van hoe een café er moet uitzien.

Best Restaurant Concept
MAGMA - Mechelen

Een bijzonder restaurant dat alle generaties weet aan te spreken. Je kan er snel iets eten maar het is eveneens mogelijk om full option te gaan en een uitgebreid diner te hebben.

Best Hospitality Concept
YUST - Antwerpen

Bij YUST voel je je meteen welkom. Een plek waar veel moeite in de klant gestoken wordt. Het interieur is laagdrempelig, maar bevat leuke knipogen.

Best Food & Drinks Concept
DOOR73 - Gent

Als je op zoek bent naar heerlijk eten en drinken ben je bij Door73 op het juiste adres. Van aperitief tot dessert, alles is van topkwaliteit.

Best Hospitality Design
AUGUST - Antwerpen

De jury was het unaniem eens voor deze award, onze redactie ook. Het interieur van August is stijlvol en de akoestiek is ideaal. Vincent Van Duysen op zijn best.

Best Fast & Casual Concept
MIDORI - Antwerpen

Het assortiment bij MIDORI is ruim, aanbod verrassend en het personeel vriendelijk. Het design is modern, bijna futuristisch.

Best Bartender:
Dylan Beckers (Cocktails at Nine)

Dylan Beckers blies de jury omver met zijn ‘Dylan’s Manhattan’. “Hij bewees heel slim overweg te kunnen met de ingrediënten waarvan hij er veel had geïncorporeerd in zijn cocktail. Supergedetailleerd, ongelooflijk lekker. Ik zou hem meteen op mijn kaart zetten”, aldus Ran Van Ongevalle.

Best Hotel Design
PILLOWS GRAND HOTEL REYLOF - Gent

Best Restaurant Design:
LEWIS - Antwerpen

Best Hotel Concept:
HOTEL ZUID - Genk

Best Coffee Inspired Concept: 
GRÁ - Mechelen

People’s Choice Award:
CASELLO - Schilde

Entrepreneur of the year:
Mouche Van Hool

 

Awards Venuez

Wil je regelmatig culinaire inspiratie en exclusieve recepten ontvangen via email?
Schrijf je nu in.

Reacties