Hotel Heritage en Restaurant Le Mystique starten met private dining op de kamer

Het Brugse Hotel Heritage en haar in-house Restaurant Le Mystique gaan over tot private dining op de kamer.

"Mensen zijn bereid om zich perfect aan de regels te houden maar willen ook toch wel blijven genieten, en bij ons kan dit", aldus Johan Creytens, eigenaar en uitbater van Hotel Heritage. Brugge blijft een magisch decor voor een top verblijf, maar ook culinair moet het plaatje ingevuld worden."

Out of the box

"We houden van uitdagingen en denken out of the box", voegt Gregory Slembrouck van het restaurant Le Mystique eraan toe. "Daarom ook introduceren we private dining-experience in de individueel gedecoreerde kamers met puur vijfsterrencomfort en met een creatief menu. Voor een echte tête à tête, starten we met Champagne en amuses. Het drie-gangen menu wordt per gerecht afgezet aan de kamer, want binnen komen kan niet. De kamer wordt als bubbel voor de gasten behouden. De sommelier zorgt voor de passende wijnen die per gerecht mee worden geserveerd."

Covid-maatregelen

Uiteraard wordt dit alles binnen de Covid-maatregelen gerealiseerd ten einde de veiligheid van de gasten te vrijwaren. Iedere gang wordt per dienblad mooi achtergelaten aan de deur, op een standaard die de gasten overnemen en zelf binnen dragen in de kamer tot aan hun tafel".

Is er vervolgens nog plaats voor een afzakkertje, een nightcap? "Daarvoor staat er een goed gevulde minibar ter beschikking in de kamer, gaande van frisdranken tot een fris biertje, Champagne, Cognac of Whisky. Uiteraard zijn alle flesjes keurig ontsmet, waarna de minibar verzegeld wordt tot de gast deze zelf opent voor persoonlijk gebruik."

Voor meer info, surf naar www.hotel-heritage.com en www.lemystique.be

LEES OOK: Boetiekhotel biedt viergangendiner aan: ‘Een reden om naar Antwerpen te komen’

Brugge Hotel Private dining

Wil je regelmatig culinaire inspiratie en exclusieve recepten ontvangen via email?
Schrijf je nu in.

Reacties