HOTSPOTS: 3x culinair genieten in Kontich

Nood aan een nieuw culinair adresje? Zoek niet verder! Wij geven je drie hotspots in het gezellige Kontich mee. Of je nu zin hebt in een uitgebreide lunch, een gezellige diner of gewoon een snelle hap, deze plekjes hebben voor iedereen wat wils. Uitproberen is de boodschap.

Kontich, maar noem het gerust de parel van de provincie Antwerpen! Deze gezellige gemeente heeft alles wat je nodig hebt: leuke winkels, gezellige terrasjes en natuurlijk overheerlijk eten. Trek eens naar het zuiden van Antwerpen en ontdek de culinaire hotspots die Kontich te bieden heeft. 

Panhard 

Bij bistro Panhard kan je terecht voor klassieke gerechten in een gerenoveerd pand in het hartje van Kontich. Zin in een goed stuk vlees? Bij Panhard vind je, in een dorpscafésetting die je terug katapulteert naar de jaren ‘50 en ’60, de beste vleesbereidingen. Met De Laet en Van Haver als leverancier krijg je natuurlijk steeds vlees van topkwaliteit geserveerd. De uitgebreide kaart heeft voor ieder wat wils, en dit alles voor een schappelijke prijs-kwaliteitsverhouding. Bovendien kan je elke zondagavond bij hen terecht voor heerlijke ribbekes à volonté!

Panhard

Molenstraat 33
2550 Kontich

Fortuin 

Ben je op zoek naar dé perfecte plaats om van een culinaire middag of avond te genieten? Dan kan in Kontich en daarvoor trek je best naar restaurant Fortuin. Ze werden verkozen tot Brasserie van het Jaar 2023 door Gault&Millau. Hier zit je dus zonder twijfel dondersgoed. En Fortuin is een concept dat klopt tot in de puntjes: je vindt er een staminee en een topbrasserie, maar ook voor private dining kan je er terecht. Iets te vieren? Ze beschikken ook over een kleine en grote feestzaal. Voor een fris biertje kan je lekker binnenspringen in de Staminee. Daar kan je genieten van een heerlijk aperitiefje met wat bites. Liever een uitgebreide lunch of diner? Dat kan in de brasserie waar de sympathieke chef Stijn Rotthier de touwtjes in handen heeft. Hij is voormalig sous-chef van Piet Huysentruyt en serveert nostalgische gerechten, waar het product centraal staat, op een losse, eigentijdse en eigenzinnige manier. Wij kunnen je alvast vertellen dat je so-wie-so keuzestress zal krijgen bij het zien van de menu en dus gegarandeerd zal moeten terugkomen. Kortom, Fortuin is een echte aanrader voor iedereen die opzoek is naar lekker eten en gezelligheid. 

 

Fortuin 

Gemeenteplein 4
2550 Kontich

De Ganzenpoel

De Ganzenpoel is een plek om te genieten van heerlijke gerechten en een uitstekende service. Je kan er terecht voor verfijnde gerechten van eigen bodem met een knipoog naar bereidingen met gans. Ze werken uitsluitend met verse ingrediënten en de gerechten worden met zorg bereid door de getalenteerde chef-koks Steven Vanderstappen en Caine Vandervaet. Of je nu op zoek bent naar een plek voor een romantisch diner of een avondje uit met vrienden, bij De Ganzenpoel zullen ze ervoor zorgen dat je met een onvergetelijke culinaire ervaring naar huist gaat. De sfeervolle en knusse inrichting zorgen voor een warme en ontspannen ambiance. Ideaal dus voor je volgende uitje in Kontich.

De Ganzenpoel

Sint-Jansplein 12
2550 Kontich

Hotspot Kontich Panhard De ganzenpoel Fortuin

Wil je regelmatig culinaire inspiratie en exclusieve recepten ontvangen via email?
Schrijf je nu in.

Reacties