HOTSPOT: dit hotel is dé droom voor gin-lovers

In het Londense hotel The Distillery wanen gin-lovers zich in de hemel op aarde. Het hele concept draait er om hun favoriete drankje. In tegenstelling tot in andere hotelkamers, vind je hier geen minikoelkast met enkele luttele blikjes frisdrank en mini-flesjes sterke drank terug. Op ieder nachtkastje pronkt een mooie collectie aan gins en in het gebouw bevinden zich maar liefst twee bars en een 'ginstitute', waar je masterclasses kan volgen. 

The Distillery in Londen is hét droomhotel voor iedereen die gek is op gin. Het is het eerste en enige gin-hotel op aarde. Wie er overnacht, slaapt in een kamer met prachtige barkast, gevuld met een mooie collectie aan gins. Aan drank en eten is er geen gebrek! In het hotel bevinden zich twee bars, waar je de beste cocktails en heerlijke gerechten kan verkrijgen.

Ginstitute

Het hotel ligt in het Londense Portobello: een bruisende omgeving waar altijd wel iets te beleven valt. Maar geen zorgen als het tijdens je tripje iedere dag regent, want de leukste activiteiten van de buurt vinden plaats in het hotel zelf! The Distillery heeft een eigen 'ginstitute', waar je gin kan proeven. Daarnaast kan je je er ook inschrijven voor whisky-proeverijen en masterclasses over mixen.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door The Distillery (@distilleryldn)

The Distillery
186 Portobello Road
London, W11 1LA

LEES OOK

Last van hooikoorts? Dan drink je best veel gin-tonic

Londen Gin Reizen Hotel Gin tonic Culinair reizen The distillery

Wil je regelmatig culinaire inspiratie en exclusieve recepten ontvangen via email?
Schrijf je nu in.

Reacties