Huur een chef en geniet van je eigen feest

Een barbecue, een gezellige brunch of een receptie zonder dat je je zorgen hoeft te maken over de kwaliteit van het eten of de gezelligheid van je feest? Dat kan zeker! Steeds meer mensen kiezen bewust voor een professionele chef aan huis. Catering is terug van weggeweest, en dat weet cateringbedrijf MDB Cooking ook maar al te goed.

Mathieu, de chef achter MDB Cooking droomde al van kleins af aan om Chef te worden. "Niets mooiers dan een glimlach op de gezichten van mensen te toveren door iets wat je zelf bereid hebt" zegt hij.

Na jaren werken in traditionele keukens en sterrenzaken bouwde hij genoeg ervaring op om een eigen concept uit te werken. Samen met zijn vriendin Florien Beyls richtte hij een cateringbedrijf op, gespecialiseerd in alles omtrent voeding en de ervaring errond. Hun voornaamste doel? Eerlijke en pure keuken.

Het belangrijkste voor Mathieu en Florien is dat de gasten fantastisch verzorgd worden terwijl dat de gastvrouw/heer zelf ook geniet van zijn/haar eigen feest.

MDB Cooking draait rond meer dan voeding alleen. Het is een totaalconcept van catering, personeel, decoratie, dj,... Een harmonieus geheel waarin alle deeltjes samenkomen.

Specialiteit

Barbecue

Mathieu is altijd gepassioneerd geweest door vlees. Dat verklaart ook de keuze en uitstekende kwaliteit van het vlees in het assortiment. Van côte à l'os tot buikspek en spareribs. Uiteraard zijn er ook visgerechten en vegetarische opties voor tijdens de barbecue. Een ding is zeker, niemand zal teleurgesteld naar huis gaan.

Home-cooking

Het moet niet altijd groot feest zijn. Tijdens een gezellig etentje is het leuker om bij de gasten te zitten dan aan de kookpotten te staan. Mathieu neemt de taken van je over, zo kan jij genieten van een rustige avond en samen met je gasten een gastronomisch moment beleven!

Brunch

MDB Cooking zorgt dat jij en je gasten kunnen genieten van een relaxte sfeer tijdens een uitgebreide brunch. Bij je thuis of op locatie, de keuze ligt aan jou. Het zal een brunch worden die je gasten niet snel zullen vergeten: met huisbereide salades, verse charcuterie, een uitgebreide selectie van dessertjes, verse fruitsalades,...

Voor meer info en een persoonlijke formule kan je altijd terecht op de website van MDB Cooking

 

Catering Keuken Mdb

Wil je regelmatig culinaire inspiratie en exclusieve recepten ontvangen via email?
Schrijf je nu in.

Reacties