IceLab: allereerste plantaardige ijssalon breekt buiten Antwerpse grenzen

Icelab NiceCream Creations opende in volle coronacrisis de deuren in centrum Antwerpen. Hilde Gos, oprichtster van het allereerste 100% plantaardige ijssalon in de Benelux, slaat nu de handen in elkaar met Lily Imschoot van Solid Stash. “Voor mij is het een logische keuze”, zegt Hilde Gos. “Het gaat hier om een (plant)aardige samenwerking waarbij twee duurzame vrouwelijke ondernemers samen hun overheerlijke vegan diepvriesmaaltijden en gelato in Vlaanderen en Brussel gaan bezorgen.”

Icelab NiceCream Creations is de allereerste 100% plantaardige gelateria in de Benelux. Om nog meer mensen, ook buiten Antwerpen, te verleiden met haar (h)eerlijke gelato, gaat Hilde Gos nu samenwerken met Lily Imschoot van Solid Stash. “Steeds meer mensen vinden de weg naar plantaardige voeding”, aldus Gos. “Ook lekkere desserts horen daarbij. Met mijn gelato zet ik verder in op een eetwijze waar ik zelf volop in geloof. Dat ik nu ook buiten de Antwerpse grenzen kan leveren, is opnieuw een droom die werkelijkheid wordt.”

Ice Lab
Copyright @KATSIGN

Hoe gaat de samenwerking concreet verlopen? Solid Stash voegt de plantaardige gelato van Icelab NiceCream Creations toe aan haar aanbod van superlekkere vegan diepvriesmaaltijden, en zal zo het ijs bezorgen in Vlaanderen en Brussel. Solid Stash biedt vier variërende smaken artisanale gelato aan via haar webshop, te beginnen met Vanille, Nocciolade, Speculoos en Mango. “Ik hoop hiermee nog meer mensen te verleiden met mijn plantaardige gelato en wil verder gaan dan de Antwerpse grenzen”, aldus Gos. IceLab NiceCream Creations’ ijssalon in centrum Antwerpen wordt tevens een oppikpunt voor Solid Stash. De samenwerking start officieel op 6 mei.

De twee vrouwelijke entrepreneurs hebben beide een voorliefde voor plantaardige, artisanale producten, duurzaamheid en kwaliteit.

Solid Stash
©Greenbrand

Lily Imschoot: “Met Solid Stash wil ik mijn klanten maaltijden voorschotelen waarvan ze proeven dat die met liefde zijn gemaakt. Smaak en kwaliteit komen bij ons áltijd op de eerste plaats. Naast het feit dat Hilde en ik volledig op dezelfde golflengte zitten met onze visie op duurzaam ondernemen, waren de smaak van – en Hilde’s passie voor – haar artisanale vegan gelato de doorslaggevende factors voor onze samenwerking. Ik kijk er naar uit om onze Solid Stash klanten het ijs van IceLab NiceCream Creations te laten proeven!”

Hilde Gos: “Toen Lily van Solid Stash mij benaderde voor een samenwerking, was ik onmiddellijk gewonnen voor het idee. We vullen elkaar perfect aan. We streven beiden naar smaakbeleving, kwaliteit, duurzaamheid, klantvriendelijkheid en hartelijkheid. We zijn beiden gepassioneerd met lekkere, plantaardige voeding bezig. Samen zorgen we voor de perfecte maaltijd!"

Eiyou

Icelab NiceCream Creations maakt deel uit van Eiyou, daarmee is de zaak vindbaar voor nieuwe klanten op een interactieve manier. Kijk voor alle info over Icelab NiceCream Creations op hun Eiyou-pagina.

Eiyou is het ideale platform om het publiek in contact te brengen met jouw zaak. Je krijgt een unieke webpagina die je via een handig en snel systeem zelf kan voorzien van de mooiste content. Zo bepaal jij het online imago van jouw zaak. Neem snel een kijkje op Eiyou.

Vegan Ijs Lactose Bewust eten Lactosevrij Icelab Plantaardig ijs Solid stash

Wil je regelmatig culinaire inspiratie en exclusieve recepten ontvangen via email?
Schrijf je nu in.

Reacties