Restaurant La Provence in Nederland stijgt met een score van 12 naar 13 in de nieuwe gids van Gault&Millau

Vandaag was er reden tot vieren in Utrecht. De nieuwste editie van de Gault&Millau gids voor Nederland werd onthuld tijdens een feestelijke ceremonie. Deze gids, die een schat aan Nederlandse culinaire hoogstandjes bevat, werd opnieuw bezocht door de kritische ogen van anonieme inspecteurs. De beoordelingen zijn uitgedeeld, en wij hadden het voorrecht om dit van dichtbij mee te maken.

Het restaurant La Provence in Zaltbommel heeft zijn beoordeling verhoogd van 12 naar 13 punten. Dit restaurant zet een klassieke kookstijl voort en biedt gerechten die gebaseerd zijn op de Franse keuken.

Enkele voorbeelden van de culinaire hoogtepunten zijn onder andere een prachtige terrine van ganzenlever geserveerd met brioche en malse skrei (kabeljauw) met geglaceerde zuurkool, beurre blanc en mosterd. Deze gerechten getuigen van de klassieke Franse culinaire traditie en de beheersing van de chef-kok.

Een extra reden om La Provence te bezoeken is de ruime wijnkaart, die bovendien aangename prijzen biedt. Hierdoor kunnen gasten genieten van uitstekende wijn-spijscombinaties die de culinaire ervaring aanvullen.

De verhoging van de beoordeling weerspiegelt de voortzetting van de klassieke Franse culinaire traditie en de uitmuntende gerechten die worden geserveerd bij La Provence, samen met een aantrekkelijke selectie van wijnen.

Contactinformatie: 
Website: http://www.la-provence.nl 
Telefoon: +31 418 514 070 
Email: info@la-provence.nl 
Adres: Gamerschestraat 81, 5301 AR Zaltbommel

Foto: Instagram

Gault & millau 2024 Gault & millau stijger G&m2024-13

Wil je regelmatig culinaire inspiratie en exclusieve recepten ontvangen via email?
Schrijf je nu in.

Reacties