Test je smaakpapillen op de 'Markt van de Smaak' in Tienen

Je wil niet in je Vlaams-Brabantse zetel blijven zitten, maar je hebt nog geen flauw idee wat er allemaal te doen is in jouw buurt? Culinaire Ambiance to the rescue! 

Ontdek hier welke smakelijke evenementen er aan de gang zijn in je favoriete provincie. Deze week aan de beurt: ‘Markt van de Smaak’ in Tienen.

Je kon eerder al genieten van al het lekkers dat ‘Markt van de Smaak’ te bieden had in de regio van Leuven, het Pajottenland en de Brabantse Kouters. Nu is Tienen aan de beurt! Op zaterdag 7 oktober 2023 wordt de Grote Markt ingepalmd met tientallen hemelse standjes. De foodies onder ons kunnen hun tanden zetten in smeuïge wafels, pannenkoeken, ambachtelijke zuivelproducten, lokale kazen, vlees dat in je mond smelt en nog zoveel meer! Ook dorstigen komen aan hun trekken dankzij frisse biertjes, jenevers, koffies, gin en bubbels - want dat kan toch niet ontbreken op een foodmarket! 

Zo’n 35 producenten uit de streek delen maar al te graag hun kennis over de lekkerste hapjes en tapjes en alsof dat nog niet genoeg is, kan je ook nog eens in de prijzen vallen. Hoe dan? Per consumptie krijg je een stempel op je stempelkaart - die je aan elke stand kan krijgen - en met een volle kaart mag jij met al je kracht draaien aan het ‘Straf Rad Van Fortuin’. Winnen mét een goedgevulde maag … Als dat niet als een droom klinkt, weten wij het ook niet!

Lokale producten Streekproducten Foodmarket Vlaams-brabant Tienen

Wil je regelmatig culinaire inspiratie en exclusieve recepten ontvangen via email?
Schrijf je nu in.

Reacties

Lees meer