Versmarkt en bistro onder één dak? Dat kan bij Bon Appetit

Een bakker, een slager en een bistro onder één dak? Een origineel concept volgens Caroline Verhaegen, zaakvoerder bij Bon Appetit. "Ik ben geboren en getogen in Haacht, en het pand van mijn bakker en slager stond al even te koop." De ultieme kans dus om een sprong in het diepe te wagen en zelf met een gloednieuw concept in het dorp te starten.

Wil je graag gaan ontbijten, lunchen, dineren of ben je gewoon op zoek naar kwaliteitsvolle charcuterie? Dan ben je bij Bon Appetit in Haacht aan het juiste adres. De combinatie tussen een winkel en een bistro is nieuw voor het landelijke dorp. "Het is belangrijk voor ons dat er een synergie is tussen de twee zaken. We werken in de bistro uitsluitend met producten die we in de winkel verkopen", aldus Caroline.

Bestel tapas

"Croque monsieurs of een vers stukje filet pur, bij ons kan het allemaal." Bovendien is de bistrokeuken doorlopend open. "En als de mensen iets graag lusten, kunnen ze dat in onze winkel hiernaast kopen." Handig, als je het ons vraagt. In de versmarkt verkoopt Caroline producten van hoge kwaliteit. Van charcuterie en kazen tot gebak, geschenken en zelfgemaakte broodjes.

Opvallend in de delicatessenwinkel zijn de gepersonaliseerde kaasdozen van Bon Appetit. "Daar maken wij onze tapasplanken en charcuterieschotels in. Die kunnen klanten altijd bestellen", klinkt het. "We hebben ook een webshop waar men kan bestellen. De producten in onze winkel vind je ook online." Bon Appetit biedt ook een glutenvrij en vegan assortiment aan. En goed nieuws voor de levensgenieters onder ons, binnenkort kan je gezellig tafelen op hun gloednieuwe terras.

Bon Appetit
Stationsstraat 88
Haacht

LEES OOK: Zo maak je de beste mosselen volgens Stefan Eeckelaert van Bistro 31. 

 

Bistro Klassieke keuken Delicatessen Versmarkt Charcuterie Slager Bakker Haacht Geschenken Tapasplanken Kaasschotels

Wil je regelmatig culinaire inspiratie en exclusieve recepten ontvangen via email?
Schrijf je nu in.

Reacties