WEDSTRIJD: win 5x het kookboek Plantaardig Koken en Campina Haver & Almond

Plant power alert! Bundel je plantaardige krachten samen en maak kans op het kookboek Plantaardig Koken van Annelies Van Mol in combinatie met de twee allernieuwste melkbrikken van Campina: Haver & Almond. Niet één, niet twee maar driedubbel plezier gegarandeerd!

Steeds meer mensen maken de overstap naar een (regelmatig) plantaardige levensstijl. Ook de Vlaamse overheid zet bewust in op een eiwitshift, wat betekent dat we minder dierlijke producten moeten eten en minder plantaardig voedsel. Auteur Annelies Van Mol is al een langere tijd van dit fenomeen overtuigd. Daarom schreef ze Plantaardig Koken. De opvolger van haar eerste boek Gezond zondigen en hartig genieten. In het boek vind je maar liefst 85 recepten voor ontbijt, lunch, diners, tussendoortjes en desserts. 

Shht… this is not milk 

Ook FrieslandCampina stapt mee in de veganistische trend en introduceert met trots twee smaakvolle plantaardige alternatieven: Campina Haver en Campina Almond. Met deze volledig plantaardige drinks speelt Campina in op de groeiende vraag naar variatie. Je dag goed beginnen? Sowieso met Campina, nu ook plantaardig!

Zin gekregen om je levensstijl aan te passen en meer plantwise te leven? Doe dan mee aan onderstaande wedstrijd een neem alvast een vliegende start. De wedstrijd loopt van 4 tot 11 juli

 

DEZE WEDSTRIJD IS AFGELOPEN.
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van komende wedstrijden.

* Je gegevens worden uitsluitend gebruikt om contact op te nemen.

Wedstrijd

Wil je regelmatig culinaire inspiratie en exclusieve recepten ontvangen via email?
Schrijf je nu in.

Reacties

2023-07-07 13:07:27 Gegrilde knolselder danny.van.landeghem2
2023-07-05 20:17:50 Vegan pasta met groene pesto ellenliekens