18x last minute geschenkinspiratie voor foodies

Cadeaus geven en krijgen, het is een van de leukste onderdelen van de feestdagen. Niets zo hartverwarmend als een geschenk dat iemand met veel liefde heeft uitgezocht of de blik in iemands ogen wanneer die het perfecte cadeautje uitpakt. Toch is het niet altijd evident om te weten wat je iemand moet geven. Gelukkig is er één ding dat bijna iedereen graag krijgt: lekker eten en drinken. Bij Sligro-ISPC stelden ze daarom achttien overheerlijke kerstpakketten samen, één adres voor al je cadeaus.

Nog op zoek naar een lastminutecadeau voor die nieuwe collega, de schoonmoeder die je met Kerst voor het eerst zal ontmoeten of een onbekende naam die je trok met Secret Santa? Misschien heb je wel een tante die graag al haar tijd in de keuken doorbrengt, een vader die elk excuus aangrijpt om de barbecue aan te steken of een lief dat precies altijd aan het snacken is. Wie het ook moge zijn, wedden dat je ze blij kan maken met een van de achttien kerstpakketten van Sligro-ISPC?

18x culinair feestplezier

De kant-en-klare pakketten van Sligro-ISPC zijn allemaal gevuld met heerlijke, kwaliteitsvolle producten die een verrukkelijk verhaal vertellen. De perfecte manier dus om de ontvanger op een unieke smaaktrip te sturen. Daarbij is er voor elk wat wils, zowel wat inhoud als prijscategorie betreft. De prijzen variëren van € 10 tot € 85, exclusief btw.

Met namen als Gezelligheid Troef, Pasta Basta en Apero-Time, kan je al een beetje raden wat er in de verschillende kerstpakketten zit. Want hoewel de inhoud altijd gesmaakt wordt, ligt de focus steeds een beetje anders. Wij lichten hier vier van onze favoriete pakketten toe.

Lumineus

Dit pakket is een voor de romantici onder ons, voor wie niet enkel het eten maar ook de sfeer heel belangrijk is. Als een fles goede rode wijn, kaas en schilfertruffels niet genoeg zijn om iemand met kerst helemaal in te pakken, krijg je er zelfs een heus sfeerlicht bij. Wie wordt daar nu niet warm van?

 

Smakelijk

Niet iedereen van ons is gemaakt voor een gure winter en je kent vast ook iemand die nu al terug snakt naar terrasjesweer. Dit pakket met allerlei apero-artikelen is voor deze mensen. De Zuiderse artikelen zoals gazpacho, serrano ham en geroosterde maïs brengen altijd de zon in huis, zelfs op de donkerste dagen.

Gold Fever

Gold Fever is het perfecte pakket voor iedereen die de winter lekker knus op de zetel wil doorkomen, vergezeld van heel wat moois. Thee en chocomelk, meringues en marshmellows maar ook tomatensoep met mascarpone. Dit pakket vervult al je comfortfooddromen.

Heerlijk deluxe

Soms mag het ook lekker luxueus zijn, zeker met de feestdagen. Dit pakket bevat 23 artikelen van de hoogste kwaliteit voor echte fijnproevers. Denk maar aan paté van Iberico en truffel, dip van vijgen en port en zelfs een wijnkaraf. Wie wordt er nu niet blij van dit pakket?

 

LEES OOK: Een zelfgemaakt feestmenu: met deze recepten van Sligro-ISPC ga je voor feest op je bord

Wil je regelmatig culinaire inspiratie en exclusieve recepten ontvangen via email?
Schrijf je nu in.

Reacties