Abonneer je nu en krijg een verwenpakket van GILI en Jules Destrooper voor moederdag

‘Great sips come with great bites’, onder dat motto sloegen GILI en Jules Destrooper de handen in elkaar om hun verwenpakket samen te stellen. En aangezien wij weten dat ‘great kids come with great moms’, schenken wij nu bij elk abonnement een verwenbox weg. Verras je mama deze moederdag met Belgisch lekkers en 10 magazines voor slechts € 85 in plaats van € 110.

GILI en Jules DestrooperDe ultieme bittersweet verwennerij creëren, hoe doe je dat? Door je krachten te bundelen! Dat is exact wat Jules Destrooper en GILI deden om hun verwenbox samen te stellen. De twee Belgische merken brachten hun kennis samen en zo ontstond het perfecte cadeau: heerlijke producten gemaakt van 100% natuurlijke ingrediënten. Is jouw mama een lekkerbek? Dan heb je net het perfecte geschenk voor moederdag gevonden. Abonneer je nu en ontvang een box met een fles GILI Gember Elixir en een doosje Jules Destrooper amandelbrooddoosjes met bijpassende receptkaartjes.

Meer gelijkenissen dan je denkt

Op het eerste zicht hebben de merken GILI en Jules Destrooper misschien niet veel met elkaar te maken. Als vaste waarde in koekjesland ontstond Jules Destrooper al in 1886, wat heel wat eerder is dan ‘jonkie’ GILI, dat het levenslicht zag in 2018. Maar buiten dat ze beiden elke dag streven om de lekkerste producten op de markt te brengen, dragen ze ook dezelfde waarden uit als het aankomt op duurzaamheid en lokale producten. Gaëlle Croonenberghs, co-founder van GILI liep ooit nog stage bij Jules Destrooper en begrijpt als geen ander waarom beide producenten een ‘match made in heaven’ zijn. “Bij GILI zijn we steeds op zoek naar verrassende en originele combinaties, iets waar ook Jules Destrooper zeer actief mee bezig is. Ik liep er stage omdat het merk me zo inspireerde en een samenwerking was dus een logische stap. Door beide producten te combineren, creëren we een meerwaarde voor de verschillende doelgroepen."

Wil je jouw mama graag een verwenmoment cadeau doen met dit pakket van GILI en Jules Destrooper? Abonneer je dan nu op Culinaire Ambiance en krijg het mee opgestuurd naar je thuis. Abonneer je hier.

LEES OOK: Abonneer je nu en krijg espressokopjes en schotels cadeau van Sergio Herman for Serax

Gember Magazine Abonnement Moederdag Koekjes Jules destrooper Abonnementenactie Gili

Wil je regelmatig culinaire inspiratie en exclusieve recepten ontvangen via email?
Schrijf je nu in.

Reacties