Ambiance scoort met Black Friday-Deals: koop nu een jaarabonnement voor de helft van de prijs

Vrijdag 26 november is het Black Friday. Dé dag bij uitstek waarop iedereen overal kortingen kan scoren. Ook Culinaire Ambiance trakteert vanaf zondag 21 november tot en met maandag 29 november op een mooie korting van maar liefst 50% op een jaarabonnement. Een heel jaar Ambiance aan je voordeur voor maar € 37,50 i.p.v. € 75? Dat kan je niet laten liggen. Ready? Set? Black Friday-deals!

Hoewel Thanksgiving in ons land niet gevierd wordt, waaide Black Friday wel over naar onze regionen. In Amerika heeft iedereen traditiegetrouw vrij op de dag na Thanksgiving, waardoor Black Friday gezien wordt als het startseizoen van de kerstaankopen. Winkels spelen daar jaar na jaar op in door via Black Friday-deals enorm hoge kortingen uit te delen.

Ook in ons land duiken de afgelopen twee jaar overal Black Friday-deals op. Om onze trouwe lezers van Culinaire Ambiance te bedanken, springen we bij Culinaire Ambiance ook graag mee op de Black Friday-trein. Ons vroeg eindejaarscadeautje komt in de vorm van 50% korting op een jaarabonnement. Van een Black Friday-deal gesproken!

10x Ambiance voor € 37,50

Black Friday dealsOf je nu op zoek bent naar een culinair cadeau voor iemand anders of je gewoon jezelf in de watten wil leggen: een jaarabonnement is sowieso een goed idee. Wie tussen zondag 21 november en maandag 29 november een abonnement afsluit, bespaart via de kortingscode 'BLACK' maar liefst 50%. Voor € 37,50 krijg je de volgende zaken:

  • 10 magazines gratis aan huis geleverd
  • 10 digitale downloads van de online magazines
  • Toegang tot de exclusieve PLUS-zone op Ambiance.be
  • Een juten shopping bag van Culinaire Ambiance

Culinaire Ambiance verdwijnt uit de winkel, maar verschijnt nog bij je thuis

Zo'n mooie korting van 50% kan je natuurlijk niet laten liggen, en zeker niet wanneer je weet dat Culinaire Ambiance vanaf volgend jaar uitsluitend voor abonnees verkrijgbaar zal zijn. Omdat de eindejaarsperiode standaard gepaard gaat met goede voornemens, dachten wij op de redactie ook grondig na over wat wij volgend jaar nóg beter kunnen doen. Uit die brainstorms kwam een duidelijk punt naar voor: in 2022 willen we duurzamer werken. Daarom is het magazine vanaf het volgende nummer, dat eind januari uitkomt, alleen nog verkrijgbaar voor abonnees. Je zal het dus niet meer in de winkel terugvinden. Zo weten we exact hoeveel exemplaren we de wereld in moeten laten drukken, en dragen we een duurzaam steentje bij.

Deze Black Friday-deal waarbij je een abonnement koopt aan 50% korting is er alvast eentje om samen het eindejaar goed in te zetten. Graag willen we jullie als trouwe lezers meenemen in een nieuw, culinair jaar. We hopen jullie dan ook zeker volgend jaar terug te lezen en opnieuw in jullie brievenbus te belanden. Wij zijn klaar voor een nieuw jaar vol Ambiance. Jij ook?

LEES OOK: Black Friday komt eraan: hier scoor je de lekkerste Black Friday-deals

Culinaire ambiance Magazine Black friday Abonnement Culinair magazine

Wil je regelmatig culinaire inspiratie en exclusieve recepten ontvangen via email?
Schrijf je nu in.

Reacties