Cadeautip van de dag: onze Sweet Apero Box

Cadeautips kan je altijd gebruiken, toch? En geef toe, wanneer je een pakje geeft dat net dat tikkeltje origineler is dan anders, dan scoor je gegarandeerd. Wij helpen je daar graag een handje bij! Ontdek onze sweet apero box vol luxe lekkernijen en kroon jezelf tot beste cadeau-gever ever. 

Heb je zin in een heerlijk momentje vol zoete verwennerij en bubbels? Ontdek dan onze “Sweet Apero Box”. Die is gevuld met een verleidelijke cocktail, sprankelende rosé en gouden chocolade parels. Een box gevuld met goodies die je smaakpapillen laten dansen en meteen de toon zetten voor een romantische apero of een zoete zonde na de maaltijd. Heerlijk om te geven en iemand in de watten te leggen, maar ook hartstikke fijn om voor jezelf te kopen. Jij verdient toch ook wel eens een pakje hé ;-). 

Voor slechts 32 euro zet jij een fancy apero op tafel. Benieuwd wat er naast bubbels, chocolade en cocktails nog in de box zit? Klik dan hier om de box te ontdekken in onze webshop.

Baby, let's brunch!

Ben jij meer van het brunchen? Dan kan je ook een funky brunch box op de kop tikken in onze webshop. En believe me, wat er in die doos zit, dat wil je gewoonweg allemaal hebben!

Cadeautips Apéro Origineel Culinair cadeau Brunchen Cadeaubox

Wil je regelmatig culinaire inspiratie en exclusieve recepten ontvangen via email?
Schrijf je nu in.

Reacties