Droomjob alert: Aldi zoekt wijntesters

Is wijnproeven ook jouw favoriete hobby geworden? Dat snappen we, want wat moest je anders doen toen de terrasjes allemaal gesloten waren? Omdat we helaas maar tot tien uur 's avonds op café mogen zitten, hebben wij goed nieuws voor zij die hun wijnavond thuis graag verderzetten: Aldi is op zoek naar wijntesters voor een nieuwe wijnclub. 

De vacature van de Aldi Wine Club vraagt naar dertig wijnliefhebbers die Aldi's bestsellers graag willen recenseren. Het leuke aan dit verhaal is dat je helemaal geen wijnkenner hoeft te zijn om je kandidaat te stellen. Je maakt een even grote kans als je gewoon een grote wine lover bent. De dertig gelukkigen krijgen drie wijnflessen opgestuurd.

Niets is voor niets

In ruil voor die flessen wijn moet je uiteraard wel iets terugdoen, want voor niets gaat de zon op. Er wordt van je verwacht dat je de drie wijnen op een deftige manier kan recenseren. Of dat zo makkelijk is na de eerste fles wijn, is een ander verhaal. Gelukkig krijg je wat tips mee van echte wijnkenners om je wat op weg te helpen. De reviews plaats je simpelweg op Twitter onder de hashtag #AldiWineClub.

Solliciteren?

Helaas is deze leuke hobby momenteel alleen voor de Britten weggelegd. Jammer, we know. Maar wie weet waait de trend over de Noordzee richting onze kant op en krijgt België binnenkort ook een eigen Aldi Wine Club. Om al wat te oefenen voor dat grootse moment kan je je alvast inlezen over Aldi's best selling wijnen op hun website. Op hun wijnproeverij-pagina vind je alles over de geuren en smaken van de heerlijke wijnen. Zo word jij in no time een wijnconnaisseur.

Wijn Supermarkt Duitse wijnen Aldi Wijnproevers Wijn proeven Wijnclub Aldi wine club Wijnconnaisseur Wijnavond

Wil je regelmatig culinaire inspiratie en exclusieve recepten ontvangen via email?
Schrijf je nu in.

Reacties