Een smaakvol begin van 2024: 30% korting op alle abonnementen

Ben jij een liefhebber van een culinair avontuur? Of juist iemand die dolgraag nieuwe smaken ontdekt en zich wil laten inspireren door topkoks? Wie je ook bent, wij staan klaar om het nieuwe jaar smaakvol te beginnen. Hoe gaan we dat doen? Met een heerlijke korting op al onze digitale abonnementen. Je ontvangt nu maar liefst 30% korting op alle abonnementen. Kies het abonnement uit dat het beste bij jou past en profiteer direct van deze aanbieding. 

Ben je gepassioneerd door koken, houd je ervan om nieuwe ingrediënten te ontdekken en ben je nieuwsgierig naar wat topchefs te bieden hebben? Overweeg dan om een jaarabonnement op Culinaire Ambiance te nemen. En om het nieuwe jaar goed te beginnen, bieden wij je een aantrekkelijke korting aan. Je kan vanaf vandaag tot en met 31 januari een digitaal abonnement naar keuze afsluiten met 30% korting. Da’s het jaar met een knal starten, toch?

CULI2024

We willen je graag verwennen en waarderen je keuze om bij ons aan boord te komen. Als blijk van onze dank kun je unieke inhoud lezen, de culinaire wereld met ons ontdekken en in de gedachten van sterrenchefs duiken. Klinkt dat niet geweldig? Ben je klaar om de uitgebreide wereld van Culinaire Ambiance te verkennen?

Met de code CULI2024 kan je deze week een abonnement met korting scoren. Waar wacht je nog op? Klik hier om een abonnement af te sluiten. Of lees direct een PLUS-artikel en abonneer je daar meteen via de kortste route. Let’s make 2024 a yummy year.

Actie Digitaal Jaarabonnement Goede voornemens Abonnementenactie Frisse start

Wil je regelmatig culinaire inspiratie en exclusieve recepten ontvangen via email?
Schrijf je nu in.

Reacties