Gault&Millau presenteert de Belux gids van 2023: dit mag je verwachten

Vandaag is het zover. Gault&Millau maakt bekend welke restaurants in België en Luxemburg bekroond worden met een mooie score in hun nieuwe gids voor het jaar 2023. De uitreiking vindt plaats in Brussels Expo en wij zullen vanop de eerste rij alles mee volgen. Houd vandaag zeker onze website en socialemediakanalen in de gaten. 

Vandaag wordt de nieuwe gids Gault&Millau Belux van 2023 voorgesteld. The place to be is Brussels Expo en de show vindt plaats tussen 14u30 en 17u. Het is dus nog even nagelbijten voor we weten welke zaken we het komende jaar zeker moeten bezoeken.

Wat wordt er bekend gemaakt?

Gault&Millau heeft een uitgebreid aanbod aan gidsen die worden uitgegeven op verschillende momenten. Belangrijk om in het achterhoofd te houden is dat het vandaag draait om België en Luxemburg.

Tijdens de show in Brussel worden straks verschillende zaken bekend gemaakt. Zo wordt de Gault&Millau Belux guide 2023 gepresenteerd en worden de Award Winners van de editie 2023 onthuld. Ook kom je te weten wie de POP-selectie haalde en de POP-Awards krijgt en worden De Beste cocktailbars van België bekend gemaakt.

Live meevolgen

Wil jij de uitreiking van de Belux 2023 gids van Gault&Millau op de voet volgen? Houd dan zeker onze socialemediakanalen en culinaireambiance.com in het oog. Onze reporters zijn ter plaatse en houden je op de hoogte van dit spektakel .

LEES OOK: The World’s 50 Best Restaurants: hier ontdek je de nieuwe winnaars live 

 

 

Gault&millau Gids gault&millau Brussels expo Gault&millau belux

Wil je regelmatig culinaire inspiratie en exclusieve recepten ontvangen via email?
Schrijf je nu in.

Reacties