Keurslager Kurt Joris

KURT JORIS
Dorpstraat 6
9150 Bazel
Tel. 03 774 10 64
info@keurslager-kurtjoris.be
www.keurslager-kurtjoris.be

Een echte ambachtelijke beenhouwerij waarbij het topproduct centraal staat. Dat is keurslager Kurt Joris. Doorheen zijn carrière deed hij reeds veel ervaring op in de wereld van vlees. Door ook bij grotere industriële slagers te werken kreeg hij het inzicht om het net anders aan te pakken. Met een focus op kwaliteitsvlees dat lokaal en controleerbaar wordt gekweekt. Met respect voor het dier en het product. De passie voor vlees werd al van jongs af aan aangewakkerd. Zo groeide Kurt Joris op tussen het vlees in de beenhouwerij van zijn grootvader. Vlees is als een rode draad doorheen de familie verweven.

Vanuit de filosofie voor kwaliteitsvlees en korte ketens is de selectie van lokale dieren erg belangrijk. Bij Kurt Joris vind je alleen varkensvlees van Brasvar varkens. Dit zijn Durocvarkens die op een duurzame manier gehouden worden. Voor het rundsvlees is bewust gekozen voor het lokaal Belgisch witblauw ras omdat we trots mogen zijn op onze Belgische topproducten.

Ambachtelijk werken is het sleutelconcept in deze keurslagerij. Door zoveel mogelijk zelf te maken is er een totale controle op het eindresultaat. Bij Keurslager Kurt Joris geen massaproductie dus maar wel passie en vakmanschap. Dit vinden we zeker terug in het uitgebreide aanbod aan huisbereide charcuterie en salades. Deze manier van werken werd beloond met het Handmade in Belgium label.

Toch vind je hier nog veel meer dan vlees alleen, als je zelf eens geen zin hebt om te koken kan je ook heerlijke, vers bereide traiteurgerechten afhalen. Kaasliefhebbers moeten hier trouwens hun neus niet ophalen want de zaak heeft ook een breed aanbod aan kazen.

Zo vind je hier voor ieder wat wils.

Rundvlees Vlees Varkenvlees Slagerij Keurslager Duroc varkenvlees Ambachtelijke slagerij Winkel

Wil je regelmatig culinaire inspiratie en exclusieve recepten ontvangen via email?
Schrijf je nu in.

Reacties