La Villa Emily* : Jean-Marie Bucumi volgt Mathieu Jacri op

Tribe Agency | Mathieu Jacri, voormalige chef van la Villa Emily, nam sinds juni de productie van de Villa Lorraine traiteurs over. Het is Jean-Marie Bucumi die vanaf september zijn plaats bij la Villa Emily zal overnemen. 

Sterrenchef Mathieu Jacri herontdekt zijn eerste liefde door de leiding van de keuken van la Villa Lorraine traiteurs over te nemen. Iedere maand biedt hij een nieuwe kaart aan, bereid met seizoensgebonden ingrediënten. In de toonbank van de Villa Lorraine boetieks, kan men zowel salades ontdekken als simpele en familiale gerechten, brasserie specialiteiten maar ook uitgebreidere bereidingen. De productiefaciliteit zal tegen het einde van dit jaar naar Vorst verhuizen. De familie Litvine heeft zojuist een modulaire ruimte verworven en zal er nieuwe ruime keukens installeren met als doel op lange termijn, naast de traiteurzaken, ook een evenementen afdeling te ontwikkelen.

Jean-Marie Bucumi

Te la Villa Emily is het Jean-Marie Bucumi, voormalige chef van Bistro Racine* in Braine-le-Château, dat Mathieu Jacri zal opvolgen. De chef startte zijn carrière in België aan de zijde van grote chefs zoals Yves Mattagne (Sea Grill**) en Roland Debuyst (L’Orangerie*). Nadien reisde hij naar Frankrijk waar hij onder andere werkte bij la Réserve de Beaulieu**, Moulin de Mougins* en la Palme d’Or** in Cannes. Eens terug in België en enkele ervaringen rijker, wordt hij chef van het restaurant Bistro Racine* waar hij in 2018 een ster won in de Michelin Gids.

Jean-Marie Bucumi verhuist vanaf september naar de keukens van la Villa Emily*. Mathieu Jacri zal de eerste week aan zijn zijde staan, zodat hij er zijn trouwe klanten nog een laatste keer kan begroeten.

Brussel Mathieu jacri La villa emily Jean-marie bucumi

Wil je regelmatig culinaire inspiratie en exclusieve recepten ontvangen via email?
Schrijf je nu in.

Reacties