Italiaanse fine dining op een zonovergoten terras? Op deze plek in Sint-Truiden kan het

Een straaltje zon, Limburgse gastvrijheid en een verfijnde, Italiaanse keuken. Bij restaurant L'Angelo Rosso in Sint-Truiden vind je het allemaal. De familie Catania verwelkomt je in hun gezellige, gastronomische restaurant. Wij gingen er op bezoek en lieten ons onderdompelen in de wereld van Italiaanse fine dining. 

De Limburgse stad Sint-Truiden pronkt met een rijke geschiedenis en uitgebreide fruitteelt. Naast het fiets- en wandeltoerisme, staat de plaats ook bekend om zijn vele horecazaken. Het Italiaanse restaurant L'Angelo Rosso is daar eentje van. Verwijderd van alle drukte, vind je in Brustem-Dorp het karaktervolle pand terug. Verfijnde Italiaanse gerechten, een gezellig interieur én een zonovergoten terras. Wat wil een mens nog meer?

Una famiglia italiana

Gastheer Filippo, ladychef Roberta en zoon Antonio baten met liefde hun gastronomische restaurant uit. De Italiaanse warmte en gastvrijheid primeren zodra je het restaurant binnenwandelt. Wanneer de weergoden ons niet gunstig gezind zijn, kan je kiezen om in het gezellige binnenrestaurant te zitten. Bezoek je de hotspot op een stralende zomerdag? Goed nieuws: L'Angelo Rosso L'Angelo Rossovoorziet een uitgebreid terras waar je tot in de late uurtjes kan tafelen.

Niet enkel de gastvrijheid en locatie, maar ook de gerechten zijn bij de Italiaanse zaak ware verwennerij. Bij L'Angelo Rosso kan je in de middag kiezen voor à la carte of een lunchmenu. Tijdens de avonden beleef je de mediterraanse keuken via een menu classico of menu vegetariano. Verwacht je aan lekkere klassiekers met een moderne twist. Wat dacht je van tagliolini met vers geraspte zomertruffel, boter en kalfszwezerik. Of liever pomme moscovite met zure room, garnalen en Belgische kaviaar?

Eet jij graag Italiaans en wil je dat ook eens op gastronomisch niveau beleven?  Goed nieuws! Via de app My Lucky Table kan je een tafeltje bemachtigen bij L'Angelo Rosso. Zijn er geen tafeltjes meer vrij? Niet getreurd, like het restaurant en ontvang een melding zodra er een tafeltje vrijkomt. Downloaden kan via de App Store of Google Play.L'Angelo Rosso

L'Angelo Rosso
Brustem-Dorp 154
Sint-Truiden
011 59 16 00

LEES OOK: HOTSPOTS: 5x heerlijk Italiaans eten in Limburg

Sint-truiden Italiaans Gastronomie Italiaans eten Gastvrijheid Culinair genieten Limburgs L'angelo rosso Italiaanse gastronomie Italiaanse fine dining

Wil je regelmatig culinaire inspiratie en exclusieve recepten ontvangen via email?
Schrijf je nu in.

Reacties