Meer dan 15 000 reservaties op één dag: Jong Keukengeweld schiet pijlsnel uit de startblokken

Ook zin om te proeven van topgastronomie tegen een scherpe prijs? U bent niet de enige, want met maar liefst 15 500 boekingen kan Jong Keukengeweld op de eerste dag van de reservaties alvast schitterende cijfers voorleggen. 

Met maar liefst 62 topchefs tot en met 35 jaar wil de organisatie Jong Keukengeweld samen met Horeca Vlaanderen jongeren warm maken voor gastronomie. Jongeren van 18 tot en met 30 jaar betalen 49 euro voor een driegangenmenu, inclusief water en aangepaste wijnen of bieren. In restaurants met een Michelinster of een Gault&Millau-score vanaf 15/20 betalen ze 59 euro.

Geen stijf gedoe, maar topgastronomie die draait rond smaken, proeven, zintuigen prikkelen en durven. De jonge chefs willen elkaar inspireren en uitdagen, om zich zo te profileren als culinaire ambassadeurs voor de Vlaamse jeugd.

Tomorrowland van de gastronomie

U gaat ook massaal voor de bijl, en daar is minister van Toerisme Zuhal Demir bijzonder tevreden mee. “Net zoals bij de vorige edities was het ook nu weer een stormloop om plaatsje aan tafel te bemachtigen bij één van onze 62 jonge topchefs. Dat is ook logisch, Jong Keukengeweld is het Tomorrowland van de gastronomie. En dat wil de Vlaamse jeugd uiteraard niet missen"

Nog geen tafeltje geboekt? Geen paniek, je kan nog een plekje veroveren op www.jongkeukengeweld.be. De jongerenactie loopt van 1 tot en met 31 maart.

Jong keukengeweld Antwerpen 2020 Gastronomie

Wil je regelmatig culinaire inspiratie en exclusieve recepten ontvangen via email?
Schrijf je nu in.

Reacties