Restaurant 1238 in Botanic Sanctuary Antwerp werd omgetoverd tot Henry's Bistro

Hotel Botanic Sanctuary Antwerp beschikt over een ruime keuze aan restaurants. Een van de zaken, het voorgaande restaurant 1238, kreeg een stevige opknapbeurt en werd op die manier getransformeerd naar het nieuwe Henry's Bistro.

De keuze op de hotelsite van Botanic Sanctuary Antwerp is waanzinnig. Zo vind je er onder andere Bar Bulot, Hertog Jan, Het Gebaar en Fine Fleur terug, maar sinds kort ook Henry's Bistro. Voordien was Henry's Bistro gekend onder de naam van restaurant 1238. Het voorbije jaar werd restaurant 1238 geleid door chef Pascale Duvivier, maar die ging uiteindelijk op zoek naar een nieuw avontuur. Dat zorgt er nu voor dat we vandaag terechtkomen bij Henry's Bistro, onder leiding van chef Johan Aarts.

7 dagen op 7

Het uitzonderlijke aan de zaak is dat ze elke dag geopend is. Deze beslissing werd genomen omdat het hotel tot eind februari de pop-up SMAAK huisveste, en die was ook op zondag en maandag geopend. De hotelgasten apprecieerden het erg om ook op die dagen de mogelijkheid te hebben om op de hotelsite te lunchen en dineren. Met deze motivatie werd beslist om de zaak 7 op 7 te laten draaien. De chef noemt het idee achter de zaak ‘easy fine dining’. Wat inhoudt dat je er verfijnd kan eten zonder een extreem hoge prijs te betalen. 

Antwerpen Fine dining Hotspots antwerpen Botanic sanctuary antwerp Restaurant 1238 Henry's bistro

Wil je regelmatig culinaire inspiratie en exclusieve recepten ontvangen via email?
Schrijf je nu in.

Reacties

Lees meer