Must try: het exclusieve Dinner In The Woods in Ter Kamerenbos

Fan van verfijnde en exclusieve gerechten in een decoratieve setting om u tegen te zeggen? Dan klinkt het nieuwe concept 'Dinner in the woods' jou vast als muziek in de oren. Waar we de stad ondertussen terug lichtjes gewend zijn om te dineren en om op café te gaan, wisselen we ook weer eens graag af met een vleugje natuur. Dinner In The Woods van Le Kiosque in het Ter Kamerenbos kan daar alvast voor zorgen.

Afgaande op de actualiteit zouden we al bijna vergeten dat Ter Kamerenbos in eerste instantie een ontspanningsoord is. En bij ontspanning hoort natuurlijk: eten. Le Kiosque werkt daarom tot en met de herfst aan het concept Dinner in The Woods.

Dit concept is even eenvoudig als het klinkt. Elke maand passeert een nieuwe chef-kok voor één keer in de keuken, die in samenwerking met Le Kiosque voor een onvergetelijke avond zorgt. Verwacht je aan lekker eten, zintuigen die geprikkeld worden en honderd jaar oude bomen als eetgezelschap. Als eerste aan de beurt op de feëerieke locatie? Chef Damien Boucery van het Brusselse restaurant Bouchéry. Reserveren maar!

Behind the chef

Hoewel het concept simpel is, zullen de menu's allesbehalve dat zijn. Dat bewijst alvast de eerste chef op de planning: Damien Bouchéry. De chef-kok, bekend van het gelijknamige Brusselse restaurant Bouchéry, werkte vroeger onder andere in het Michelinrestaurant Gascon Club in Londen. Hij houdt van risico's nemen in de keuken en schud alle standaarden vlotjes door elkaar om tot een verrassend eindresultaat te komen. Damien was een van de eerste chefs die in Brussel samenwerkte met lokale en biologische producenten. In zijn menu kan je jezelf verwachten aan zelfgemaakte producten zoals eigen kazen en gefermenteerde smaken. Een elegante keuken, gevoed door het seizoen en de omgeving.

De formule

Elke maand krijg je een keuken van een ander restaurant voorgeschoteld in een prachtig stukje natuur. Je boekt een tafel per vier personen en krijgt een zesgangenmenu, in combinatie met wijn van Titulus, bier van Duvel en water van Bru. Wees er snel bij want de plaatsen zijn gelimiteerd. Te laat? Dan kan je nog tot en met de herfst opnieuw een kans wagen bij een nieuwe chef. Het menu kost € 105,29 per persoon, vegetarische opties zijn mogelijk.

Met In The Woods wil Le Kiosque een hele zomer lang terug wat leven in het Ter Kamerenbos brengen. Naast exclusieve diners zullen er ook yogasessies en jazz-concerten plaatsvinden. Verder kan je ook gewoon bij Le Kiosque zelf passeren voor een smakelijke lunch of een gezellig drankje.

Tickets bestel je op www.eventbrite.be/e/dinner-in-the-woods-x-damien-bouchery-tickets-160216697455

 

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door In the Woods (@in_the_woods_be)

LEES OOK:

Hidden gems: er zit meer in ons landje dan je denkt<

Michelin Damien bouchery Zomer Natuur Outdoor Le kiosque Ter kamerenbos Brussesl Outdoor dining Restaurant bouchéry

Wil je regelmatig culinaire inspiratie en exclusieve recepten ontvangen via email?
Schrijf je nu in.

Reacties