Pommery's Kashmir collectie is een jaarlijkse traktatie voor champagneliefhebbers

Al enkele jaren lang zorgt Pommery voor een speciale traktatie voor champagneliefhebbers. Prachtig verpakte flessen in een limited edition motief. Om het jaar 2023 af te sluiten heeft Pommery besloten om een deel van de flessen in hun exclusieve Kashmir collectie-etuis te presenteren. Enkele bekende cuvées ondergaan dus voor de feestdagen een subtiele transformatie. Het doel? “Liefhebbers tijdens de feestdagen een extra feestelijk cadeau aanbieden.” 

Om tijdens de feestdagen uit te pakken en op te vallen promoot Pommery hun limited-edition Kashmir collectie. Dit eindejaar krijgen enkele belangrijke cuvées dan een uniek jasje rond zich dat in het oog springt. De kenmerkende blauwe en roze étuis worden dus even omgeruild voor uniekere varianten. Van begin oktober tot en met januari kan je dankzij Pommery een cadeau presenteren dat niet alleen mooi is, maar ook nog eens ontzettend lekker. Wij zijn alvast onder de indruk van de detailleerde print op het etui om het einde van 2023 in te zetten. Bernard Dengis, CEO van Vranken Pommery vertelt ons alles over de prachtige verpakking.

Het is een keuze die zowel voor eigen genot als voor cadeau-gelegenheden geschikt is

- Bernard Dengis

Niet verplicht, wel uniek

De blauwe en de roze etuis die zo gekend zijn rondom de flessen van Pommery champagnes, we all love it. Niet alleen staan ze op die manier hun mannetje tussen andere champagnes, het is ook een echte eyecatcher die menig champagne liefhebber over de streep trekt om voor Pommery te kiezen. “En hoewel het geen verplichting is voor groothandels, speciaalzaken en online shops om de speciale etuis te kiezen, hebben ze bij Vranken Pommery gemerkt dat steeds meer mensen toch de voorkeur geven aan de feestelijke verpakking tijdens de feestdagen. Het is een keuze die zowel voor eigen genot als voor cadeau-gelegenheden geschikt is”, begint Bernard.

Krijgt elke fles dan zo'n mooi jasje?

- Alizée Delbrouck

Elk jaar streeft Pommery ernaar een gepast motief uit te kizen voor hun etuis. Eerder kozen ze al voor een Afrikaans thema met waxkleuren, dit jaar gingen ze voor de wondere kleuren en prints van Tibet. Het Tibetaans motief met kashmir krullen is als een ware streling voor het oog. De étuis worden werkelijk beschouwd als kleine kunstwerkjes die perfect passen bij de elegantie van hun champagnes. 

Krijgt elke fles dan zo’n mooi jasje, vraag ik me af. Bernard schiet me te woord: “Het aanbod champagnes dat van een Kashmir étui voorzien wordt omvat de Pommery Brut Royal, Pommery Rosé, Pommery Blanc  de blancs Apanage, Pommery Grand Cru Millesimé en Pommery Cuvée Apanage. Het komt mede door het succes van de Brut en de Rosé uit voorgaande jaren dat we aangemoedigd werd om het aanbod uit te breiden en ook andere edities in deze mooie étuis aan te bieden.”

Het belangrijkste is ervoor te zorgen dat Nederlanders onze champagne niet alleen tijdens de feestdagen consumeren

Succesvol jaar 

Ook dit jaar zal de verpakking weer een schot in de roos zijn voor Pommery. Hun champagne valt op en trekt de aandacht van kopers. Mensen genieten niet alleen van de champagne zelf, maar ook van de aantrekkelijke verpakking.

Omdat het einde van het jaar eraan komt, ben ik benieuwd naar de wensen van Bernard voor 2024. “Een even goed jaar draaien als 2022! Dat was ons beste jaar ooit. We willen uiteraard mooi doorgaan zoals we nu bezig zijn”, legt Bernard uit. “We hebben al vele jaren trouwe klanten in de Benelux -markt, en we streven ernaar hen zo goed mogelijk te bedienen. Volgend jaar willen we de Nederlandse markt verder verkennen en zullen we meer tijd en moeite investeren, gezien de toenemende interesse in ons product. Het belangrijkste is ervoor te zorgen dat Nederlanders onze champagne niet alleen tijdens de feestdagen drinken!", vertelt Bernard al lachend. 

Ook graag zo’n prachtige fles Pommery champagne in huis halen voorzien van een Kashmir etui? Hier vind je enkele zaken waar je terecht kan om de feesten nog mooier te maken.

 

Champagne Cadeautips Cadeau Kerst Feest Ceo Feestelijk Exclusief Champagnestreek Limited edition Franse champagne Pommery Bernard dengis Vranken

Wil je regelmatig culinaire inspiratie en exclusieve recepten ontvangen via email?
Schrijf je nu in.

Reacties