Topchefs roepen op om Anthony Bourdain te herdenken

Foto: Twitter Anthony Bourdain @bourdain

Onlangs riepen chefs Eric Ripert (Le Bernardin in New York) en José Andrés (o.a. minibar by José Andrés in Washington D.C.) via Instagram en Twitter op om op 25 juni het leven van hun goede vriend Anthony Bourdain massaal te vieren. De populaire chef en tv-persoonlijkheid overleed vorig jaar op 8 juni in Frankrijk, waar hij verbleef voor opnames van zijn eigen “Anthony BourdainParts Unknown”. Een van zijn gasten voor deze show was president Barack Obama, samen bezochten ze Vietnam. De chef en presentator brak door met zijn boek Kitchen Confidential en maakte later onder meer de series No Reservations en The Layover. Op 25 juni zou hij 63 jaar worden. 

https://www.instagram.com/p/ByFY1F-nBDe/


In de Instagram post van
Ripert roepen de topchefs samen op om op 25 juni het leven, de nalatenschap en verjaardag van hun dierbare vriend Anthony te vieren. “Waar en met wie je ook bent, deel op 25 juni samen met ons jullie odes en herinneringen aan Anthony door #BourdainDay te gebruiken en wens hem vrede, liefde en een heel gelukkige verjaardag toe op zijn reis.” We weten wat ons te doen staat.  

Anthony bourdain Eric ripert José andrés Le bernardin The layover Bourdainday Parts unknown Kitchen confidential No reservations

Wil je regelmatig culinaire inspiratie en exclusieve recepten ontvangen via email?
Schrijf je nu in.

Reacties