WEDSTRIJD: 10x het nieuwe kookboek Ottolenghi Test Kitchen – Extra Lekker

WEDSTRIJD IS GESLOTEN

 

Onze favoriete Brits-Israelische chef doet het weer: op 4 oktober verschijnt het tweede deel in zijn Test Kitchen-serie. In Extra Lekker laten Yotam Ottolenghi, Noor Murad en het Ottolenghi Test Kitchen-team zien hoe je op indrukwekkende wijze smaakvolle, doordeweekse gerechten naar een hoger niveau kan tillen. Heb jij nood aan een extra portie stevig Ottolenghi-lekkers? Doe dan snel mee aan onderstaande wedstrijd en win een smakelijk exemplaar.

ottolenghi extra lekker
Ottolenghi Test Kitchen - Extra lekker Yotam Ottolenghi en Noor Murad Fontaine Uitgevers - € 26,99
Yotam Ottolenghi is al lang geen onbekende meer in het culinair landschap. Integendeel, de voorbije jaren leerde hij foodaficionado’s heel wat nieuwe technieken en onbekende ingrediënten integreren in hun dagelijkse eet- en kookpatronen. Omdat de bestsellerauteur nog lang niet uitgekookt is, volgt nu zijn nieuwste kookboek Extra Lekker. Wil jij bereidingen als harissaboter of tamarindedressing aan je repertoire toevoegen om al je gerechten net dat tikkeltje extra te geven? Denk jij bij koffiemousse met tahinfudge ‘verdorie, dat klinkt wel echt héél lekker’? Vul dan onze wedstrijdvraag in en verras binnenkort al je gasten met doordeweekse gerechten met wat Ottolenghi-flair.

Wedstrijd

Ben je al lang fan van de kookboeken van de bestsellerauteur en wil je dit exemplaar aan je collectie toevoegen? Of wil je je voor het eerst verdiepen in zijn wereld van exotische ingrediënten? Vul onze vraag in en maak kans op een van de tien exemplaren. Winnaars worden bekend gemaakt op maandag 10 oktober. 

LEES OOK: Over (h)eerlijke groenten: chef Johan Segers’ ode aan groenten van bij ons

Wedstrijd Kookboek Ottolenghi

Wil je regelmatig culinaire inspiratie en exclusieve recepten ontvangen via email?
Schrijf je nu in.

Reacties