Droomjob alert: hier kan je aan de slag als professionele pizzaproever

Pizzalovers opgelet, want de bekende pizzaketen Domino's pizza lanceert een droomvacature: professionele pizzaproever. Jouw hoofdtaak? Het maken en proeven van verschillende pizza's. Als je nooit genoeg krijgt van pizza weet je dus wat je te doen staat. Solliciteren maar!

De meeste dromen zijn bedrog, maar op een dag vind je toch die droomjob van je leven. Deze nieuwe vacature bij Domino's pizza komt toch al dicht in de buurt voor pizzaliefhebbers. Klaar om je relatie met pizza naar een hoger niveau te tillen? Dan is deze job als professionele pizzaproever eindelijk jouw ultieme excuus om elke dag je favoriete crust met tomatensaus en kaas te verorberen. Het kan slechter.

Pizzaketen Domino's hoorde jouw gebeden aan en lanceert een vacature voor professionale pizzaproever. Klein detail: om deze droomjob uit te oefenen, moet je wel verhuizen naar Nederland. Laat dat je daarentegen zeker niet tegenhouden, want je krijgt er heel wat voor in de plaats.

Wat moet je doen? 

Als professionele pizzaproever sta je in voor de beoordeling van de kwaliteit van verschillende pizza's en breng je daarover verslag op de sociale media in de vorm van leuke video's. De pizza's die je proeft, mag je zelf maken en dat moeten zelfs niet eens de klassieke pizza's op het menu van Domino's zelf zijn. Je kan jezelf creatief uitleven en elke mogelijke pizzacombinatie in de oven schuiven. Haal je grootste pizzafantasieën dus maar boven: ze kunnen eindelijk werkelijkeheid worden.

Niet alleen maak je zelf pizza's, ook ga je regelmatig in verschillende winkels van Domino's proeven hoe het daar is gesteld met de pizza's die de keuken bereid. Op die manier kan het merk voortdurend de pizza's bijschaven en nóg beter maken. Betaald krijgen terwijl je massaal veel verschillende pizza's eet en uittest, kan het nog beter? Als je denkt van niet, bekijk dan hier zeker de vacature. Succes. Wij zijn alvast jaloers.

LEES OOK: 4x gezonde pizzabodems om thuis zelf mee aan de slag te gaan

Pizza Proeven Sociale media Droomjob Food trends Homemade pizza Domino's pizza Culinaire job Pizza lovers Pizza's proeven

Wil je regelmatig culinaire inspiratie en exclusieve recepten ontvangen via email?
Schrijf je nu in.

Reacties